THY'nın yeni hizmeti ücretsiz olacak

Türk Hava Yolları (THY), yolculardan gelen talep üzerine yeni bir hizmeti uygulamaya başlayacak. İlk başta İstanbul'da uygulanacak olan bu uygulama ücretsiz olacak.

THY'nın yeni hizmeti ücretsiz olacak
11 Haziran 2016 Cumartesi 11:05

Türk Hava Yolları (THY), yolculardan gelen talep üzerine yeni bir hizmeti uygulamaya başlayacak. İlk başta İstanbul'da uygulanacak uygulanması planlanan yeni hizmet ücretsiz olacak.

İlk olarak İstanbul'da uygulanacak olan yeni hizmette, Taksim ile Atatürk Havalimanı arasında devreye giren 'Mini Port' ile yolcuların bagajlarının ücretsiz olarak transferi sağlayarak yolcularını büyük  bir sorundan kurtaracak.

Sabah'ın yaptığı habere göre, otellerden erken çıkış yapmalarına rağmen uçağı akşam saatlerinde olan, havalimanına geldiklerinde otellerine gidene kadar bagajlarından arınmak isteyen yolcuların taleplerine cevap vermeyi amaçlayan hizmetten, biletli tüm yolcular ücretsiz faydalanacak.


Etiketler; #THY
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.