TMSF'den vatandaşlara önemli uyarı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik vatandaşlara uyarıda bulundu.

TMSF'den vatandaşlara önemli uyarı
17 Mart 2017 Cuma 10:49

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ ile ilişkili şirketler ve mal varlıklarının satışına yönelik yazılı açıklama yaptı. Kayyum ataması yapılan şirketleri veya  mal varlıklarını sattığını iddia eden kötü niyetli kişilere karşı vatandaşlara uyarıda bulunan TMSF, şu açıklamayı yaptı:

"Bu kişiler hakkında kurumumuzca yasal yollara başvurulmaktadır. Ayrıca, 6758 sayılı Kanunun 19'uncu maddesinde şirketlerin veya varlıklarının satışının nasıl yapılacağı açıkça belirtilmiştir. Söz konusu düzenleme, 'Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun ilişkili olduğu bakan tarafından karar verilebilir. Satış ve tasfiye işlemleri ilgili şirketin yönetim kurulu tarafından yerine getirilir.' şeklindedir."


Etiketler; #fetö #TMSF
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isimsiz - 7 yıl önce
KHK yi bekliyoruz. İnşAllah suçsuzlar geri iade edilir. Ve inşAllah çıkan KHK ile şu rezil evlilik programları kaldırılır.