Yeni yılda vergi artışı yok

Maliye Bakanı Naci Ağbal, yaptığı açıklamada 2016 yılında veri artışı yapılmayacağını söyledi.

Yeni yılda vergi artışı yok
31 Ocak 2016 Pazar 18:20

 Maliye Bakanından gelen açıklamada bazı vergi düzenlemelerinin yapıldığını ve 2016 yılında herhangi bir vergi artışının olmadığını söyledi. 1 Kasımdaki seçimlerinde ardından yapılan geçici bütçeyi hatırlatarak asıl olan bütçenin TBMM’ye sevk edildiğini de yineledi.

2016 yılına girilmesiyle birlikte vergi düzenlemelerine başlayan Bakanlık bir takım artışlar beklenebileceğini söyledi. Bu artışları bütçenin gelir tarafına yazdıklarını ve bununla birlikte yeni yılda herhangi bir artış planlamadıklarını da vurgulayan Bakan Naci Ağbal, bu konudaki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

2016 yılında yaşanacak bütçe açığını da milli gelirin %1,3 olarak beklediklerini söyleyen Ağbal ayrıca acil ihtiyaçlarda her türlü tedbirin alınabileceğine de vurgu yaptı. Gelişen ekonominin vergi oranlarındaki artışı engellediği düşünülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Olmasın. Problem yapmayız.