Albayrak'tan Bir Müjde!!

Albayrak'tan Bir Müjde!! Albayrak: Kamu bankaları faizi %8-10 olarak ayarlayacağız

Albayrak'tan Bir Müjde!!
Admin
Admin
08 Şubat 2020 Cumartesi 00:10

Albayrak'tan Bir Müjde!!

Albayrak'tan Bir Müjde!! Albayrak: Kamu bankaları faizi %8-10 olarak ayarlayacağız

Hazine Bakanı Albayrak, İş Dünyası ile Görüşme toplantı kapsamında  Mühim açıklamalar yaptı. Bakan Albayrak kamu bankalarının faizi yüzde 8-10 bandına çekeceğini söyledi.
Albayrak: Kamu bankaları faizi %8-10 oranına indireceğini açıkladı

 iş dünyası toplantısı kapsamında yaptığı   açıklamaları şu şekilde:

Enflasyonu Türkiye'nin gündeminden kaldıracağız.

Faizler düşüyor daha da en aza indirgenecek.

Kredi faizleri %25-26 civarından %10-15 seviyelerine geriledi, faizlerdeki gerileme ilerleme kaydedecek.

Kamu bankaları faizi %8-10 bandına alacak .

Enflasyonla mücadele konusunda amaçlara şaşmadan ilerleyeceğiz.

2020 Senesi  için amaçladığımız %8,5 hedefine ulaşacağız.

Bu haber için yapılan yorumlar insanların tepkileri..

*Yerli Kushner:) Demek ki nerede olduğumuz önemli değil; bal tutan parmağını yalar. Şaha kalmış ekonomimizle durmak yok yola devam.
*Helal olsun bakana dediğini yapıyor
*Yönetime gelenin çoğu sermayeden yana oluyor.Emekçiden yana olun bir rahmetli erbakan vardı.o yüzden biz emekçileri kaale alan yok.

önceki mb başkanın yaptığı gibi faizler 25 lere kadar çıkarsan ve dolarında 10 tl olmasına müsaade etsen senden iyisi yoktu ama ne oldu tersi oldu dövize faize parasını basan kazanamadı veya az kazandı 6,5 tl den dolar alanlarda bakana sövmekle meşgul bu yaygaracıların tek bir amacı var havadan para kazanmak bunlar ülkeye hizmet edeni iş yapanı çalışanı sevmez bunlar sadece konuşur eleştirir cepleri yattığı yerden para dolsun ister yalnız şu giden mb başkanı tek başına faizleri 25 lere çıkararak ülke ekonomisini kitledi düşmanın yapamadığını yaptı faizlerin düşmesinin ne işe yaradığını anlamayanlar 2013 teki 4,5 faizlerin olduğu dönemi hatırlasınlar

*faiz düşse ne olur, düşmese ne olur. Hayat pahalılığı düşüyor mu? Millet konut alsın, kredi çekip bankalara daha çok borçlansın diye. İnşaat sektörü elinizde patladı çünkü. Siz halkın hayırına iş mi yaparsınız.
*Yani CHP'den bir cacık olmaz zaten. Babacan parti kurunca silip süpürecek muhtemelen ama o da korkudan sanırım bir türlü kuramadı partiyi.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel

Etiketler; #kredi faizi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bakan - 4 yıl önce
Daha cok calidmalisin