BMD'nin yeni Genel Sekreteri Cenk Küpeli oldu

BMD'ye yeni atama yapıldı. Türkiye'nin önde gelen markalarını çatısı altında buluşturan Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) Genel Sekreterliği'ne Cenk Küpeli atandı.

BMD'nin yeni Genel Sekreteri Cenk Küpeli oldu
16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:50

Birleşmiş Markalar Derneği'nin (BMD) Genel Sekreterliği'ne Cenk Küpeli atandı.

BMD'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin önde gelen markalarını çatısı altında buluşturan BMD'nin yeni Genel Sekreteri Cenk Küpeli oldu.

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Küpeli, New York City Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansını tamamlayarak MBA derecesi, New York Üniversitesi'nden ise işletme yönetimi sertifikası aldı.

1985 Ankara doğumlu olan Küpeli, Tav Holding'de başladığı kariyerini Doğa Grup Genel Müdürü olarak sürdürdü. Eski milli basketbolculardan Küpeli, aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyeliği ve Şişli Meslek Yüksek Okulu Mütevelli Heyeti üyesi olarak da görev yapıyor.


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim danismaz - 5 yıl önce
Abicim yaşına göre temiz bir kız bul bırak su burusuk kar iyi ben genel olarak söylüyorum.