AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Rauf Oğuz Kimdir?

24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri yapılacak. Seçime katılacak olan adaylardan biride AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Rauf Oğuz oldu. Peki Rauf Oğuz kimdir? Detayları haberimizde...

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Rauf Oğuz Kimdir?
29 Nisan 2018 Pazar 10:09

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçim açıklamasını yapması ile seçim hareketliliği başladı. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gidilecek. Yavaş yavaş seçime katılacaklar belli olmaya başladı. Bu isimlerden biride AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Rauf Oğuz oldu. Peki Rauf Oğuz kimdir?

Rauf Oğuz Kimdir?

 23 Ocak 1976 Ardeşen Doğumu olan S.Rauf Oğuz Ardeşen İmam Hatip Lisesi mezunu olup 2011 yılında Yüksek Lisansını tamamladı.

Oğuz, memuriyet hayatına Ardeşen Kaymakamlığı bünyesinde 2000 yılında başladı. Ardeşen Kaymakamlığı bünyesinde 2012 yılına kadar Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Avrupa Birliği Proje Sorumlusu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Sorumlusu, AB ve Dünya Bankası Proje Denetçisi, AB ve Dünya Bankası Proje Koordinatörü, Birlik Müdür Vekilliği, Yazı İşleri Müdür Vekilliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü gibi görevlerde bulundu.

2012 yılında Hemşin Özel İdare Müdürlüğüne atanan Oğuz, son olarak Çayeli Özel İdare Müdürlüğü görevine getirilmişti.

Ayrıca, 2008 yılında kurulan Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’nün de Başkanlık görevini bugüne dek sürdürdü.

Oğuz’un Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler Daire Başkanlığı görevi ile birlikte Ardeşen GSK Başkanlığı görevini de sürdüreceği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözüm - 6 yıl önce
Allah hayırlı eylesin İnşAllah.
Avatar
Akif - 6 yıl önce
Yakışır Oğuz ailesine. Allah yardımcınız olsun.
Avatar
Yavuz - 6 yıl önce
Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Ak Parti iktidarına devam.
Avatar
Ardeşenli - 6 yıl önce
Aday adayının lisans eğitimi nedir bilgi verilmemiş, bilgilendirir misiniz
Misafir Avatar
aslan türkücü - 2 yıl önce @Ardeşenli
aöf tür :) bi sıkıntın mı var v