Ankara patlamasındaki şoför yaralı halde yolculara yardım etti

Ankara Kızılay'daki dün akşam saatlerinde meydana gelen terör saldırısında hurdaya dönen yolcu otobüsünün şoförü Yılmaz, yaralarına aldırmadan halk otobüsündeki vatandaşların çıkarılmasına yardım etti.

Ankara patlamasındaki şoför yaralı halde yolculara yardım etti
14 Mart 2016 Pazartesi 12:20

Ankara'daki patlamada yaralanan ve Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Necati Yılmaz, önünde bulunan halk otobüsündeki vatandaşlara yaralarına aldırmadan yardım etti.
AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yılmaz kullandığı Esertepe-Kızılay-Bakanlıklar seferini yapan 284 numaralı otobüste 10'un üzerinde yolcu bulunduğunu ve Zafer Çarşısı karşısındaki duraktan saat 18.40'ta yolcu aldıktan sonra otobüs hareket halindeyken patlamanın meydana geldiğini belirtti. 
Patlamadan dolayı otobüsün parçalanan camından dışarı fırladığını ve bir süre yerde yattıktan sonra önünde bulunan halk otobüsüne yönelerek vatandaşlara yardım ettiğini belirten Yılmaz, "Dışarı ilk çıktığımda bilincim yerindeydi. Bir yandan kanamam devam ederken bir yandan da dolaşıyordum. Can havliyle dışarı çıkmak isteyen vatandaşlara yardımcı olmak istedim. Otobüse yöneldim. Birkaçının çıkarılmasına yardımcı oldum" dedi.

Patlamada yaralanan Necati Yılmaz'ın yüzünde, el ve bacaklarında yanıklar bulunmasına rağmen genel durumunun iyi olduğu bildirildi.


Kaynak: AA

Etiketler; #türkiye
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.