Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan 15 Temmuz paylaşımı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2016 yılında gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla resmi Twitter hesabından tweet attı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan 15 Temmuz paylaşımı
15 Temmuz 2018 Pazar 09:30

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2016 yılında gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılı dolayısıyla resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Yeni kabinenin göreve başlamasının ardından 15 Temmuz paylaşımında bulunan Oktay, şunları söyledi:

1. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Çanakkale ruhuyla milli dirilişe vesile olan aziz Milletimize şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.  #unutmayacağız

2. Malazgirt, Sakarya, Kut’ül Amare ve 15 Temmuz’da olduğu gibi Milletimiz istiklal ve istikbaline daima sahip çıkacak ve bayrağımızı ilelebet daha da yükseklerde dalgalandıracaktır. #unutmayacağız #15TemmuzDestanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.