Emniyette atama ve yer değiştirmeler yapıldı! 475 personel...

Emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbelerinde bulunan 475 personelin atama ve yer değişme işlemi sonlandı. Yerinde kalanlarda oldu.

Emniyette atama ve yer değiştirmeler yapıldı! 475 personel...
11 Temmuz 2018 Çarşamba 16:10

Emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbelerinde bulunan 475 personelin atama ve yer değiştirme işlemleri yapıldı.

Atama ve yer değiştrime işlemlerine dair Emniyet Genel Müdürlüğünden açıklama geldi. Bu açıklama şöyle yapıldı:

"Emniyet Teşkilatı Personelinin 2018 Yılı Genel Atamaları" çerçevesinde birinci bölgeden ikinci bölgeye 134 personelin, ikinci bölgeden birinci bölgeye 114 personelin, ikinci bölgeden ikinci bölgeye 17 personelin, birinci bölgeden birinci bölgeye ise 210 personelin atama işlemleri yapılırken, 288 personelin İPKA (yerinde kalma) talepleri ise kabul edildi. 

Ayrıca, emniyet amirliği rütbesinden 4. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi eden 161 personelin, 4. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesinden 3. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi eden 286 personelin, 3. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesinden 2. sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi eden 350 personelin de yeni rütbelerine atamaları gerçekleştirildi."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.