İYİ Parti'den 250 kişi istifa etti! Nedeni...

İYİ Parti'den bugün 250 kişi istifa ettiğini açıkladı. Basın açıklaması ile duyuruldu.

İYİ Parti'den 250 kişi istifa etti! Nedeni...
19 Haziran 2018 Salı 11:04

Manisa'nın Salihli ilçesinde İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İlyas Çınar ile birlikte 250 kişi partiden istifa etti. Salihli Kent Meydanında bir araya gelen Çınar ve partililer basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti'yi eleştiren Çınar, parti yönetiminin milliyetçilikten ve vatanseverlikten uzak olduğunu dile getirdi. Bu nedenle partiden istifa ettiklerini belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çınar, Salihli ilçe başkanlığının gençleri dışladığını, il yönetiminin sorunları görmezden geldiğini savundu.

Partinin yönetimindeki şahıslarla bir başarı elde edilemeyeceğini belirten Çınar, "Grubumuz içinde bulunan arkadaşlarımızın bazı milletvekili adaylarını seçim çalışmasına davet etmelerine rağmen 'ilçe başkanına ayıp olur' gibi söylemlerde bulunmaları bu adayların halkın değil kişinin vekili olacağı kanaatine varmamıza neden oldu." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.