Meteorolojiden sağanak uyarısı!

Son meteorolojik değerlendirmelere göre, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl öğle saatlerinden sonra yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Adıyaman ise parçalı ve az bulutlu olacak.

Meteorolojiden sağanak uyarısı!
06 Nisan 2016 Çarşamba 19:30

Meteoroloji Elazığ 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son meteorolojik değerlendirmelere göre, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl öğle saatlerinden sonra yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Adıyaman ise parçalı ve az bulutlu olacak.
Rüzgarın değişik yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, yağış anında ise yer yer kuvvetli esmesinin beklendiği aktarılan açıklamada, gök gürültülü yağış esnasında oluşması muhtemel bölgesel doluya karşı dikkatli ve tedbirli olunması da istendi.

Ankara'da hava durumu

Ankara'da önümüzdeki 15 gün içerisinde ciddi bir yağış beklentisi görünmüyor. 1 Haftalık rapora bakıldığında hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Yağış ise bazı yerlerde kendini kısa süreli olarak gösterebilir. Sıcaklık ise mevsim normallerinin biraz altında.

Ankara'da önümüzdeki hafta hissedilecek en düşük sıcaklık 17 olarak görülürken, en yüksek sıcaklık ise 22 olacak,

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.