Plakayı gizleyen cihazla HGS'den kaçak geçiş!

İstanbul'da plaka kontrol noktalarından, EDS ve HGS geçişlerinden kaçak geçiş yapmak amacıyla plakayı kapatmak üzere düzenek hazırlatan bir vatandaş tespit edildi.

Plakayı gizleyen cihazla HGS'den kaçak geçiş!
27 Ocak 2016 Çarşamba 16:53

Otoyollarda ve şehiriçi sürüşlerde HGS ve OGS noktalarından kaçak geçiş yapmak amacıyla  bir cihaza bağlı düzenek hazırlatan vatandaş HGS geçişi esnasında polis tarafından yakalandı.

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) noktalarından kaçak geçiş yapılması amacıyla ön plakayı gizleyen düzenek konulduğu belirlenen otomobil, trafikten men edildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, Bakırköy Florya Caddesi'nde yaptığı trafik uygulamasında ön plakası uygun bulunmayan lüks bir otomobili durdurdu.

Yapılan incelemede, araca kurulan düzenekle, ön plakanın istenildiği zaman uzaktan kumandayla gizlendiği belirlendi.

Düzeneğin, HGS, ODS ve EDS noktalarından kaçak geçiş yapmak, trafik ve asayiş uygulamalarından kaçabilmek için kullanıldığı belirtildi.

Otomobil trafikten men edilirken, sürücü polis merkezine götürüldü.


Etiketler; #HGS #plaka
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Hırsıza kilit olmuyor.
Avatar
akın - 8 yıl önce
Sahtekarlık bu kadar kolay. İyi bir ceza verilirse bir daha yapan çıkmaz. Haydi iyibir para cezası bekliyorum...