Sur'da güvenlik güçleri yaşlı çifte yardım etti

Diyarbakır Sur'da sokağa çıkma yasağının uygulandığı 6 mahallede evinden çıkmak isteyen yaşlı çift, güvenlik güçlerinin yardımıyla tahliye edildi.

Sur'da güvenlik güçleri yaşlı çifte yardım etti
13 Ocak 2016 Çarşamba 21:28

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının uygulandığı 6 mahallede evinden çıkmak isteyen yaşlı çift, güvenlik güçlerince tahliye edildi.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde kamu düzeninin sağlanması, terör örgütü mensuplarınca sokaklarda oluşturulan barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve patlayıcıların imhası için başlatılan operasyon sürüyor.

Söz konusu mahallelerde evlerinden çıkmak isteyen vatandaşlar güvenlik güçlerince emniyetli yerlere götürülüyor.

Yaşlı çift askerlerin sırtında güvenli bölgeye taşındı

Hasırlı Mahallesi'nde ikamet eden Ahmet (85) ve Ayşe (80) Aslan çifti de talepleri üzerine bölgede operasyon yürüten jandarma ekiplerince evlerinden tahliye edildi. Askerlerin sırtında güvenli bölgeye taşınan yaşlı çift, daha sonra Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.





Etiketler; #türkiye
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.