15 bin polis bu operasyon için hazırlandı!

İstanbul'da dün akşam yapılan huzur operasyonunda ruhsatsız tabancalar, uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

15 bin polis bu operasyon için hazırlandı!
05 Şubat 2016 Cuma 17:00

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da 15 bin kişilik polis ekibi 'huzur operasyonu' için görev başındaydı. 39 ilçede düzenlenen kontrol ve aramalar ile birçok ruhsatsız silah ele geçirildi. Gerçekleştirilen operasyonda 256 kişi gözaltına alındı. İlçelerde aynı zamanda yapılan operasyonlara asayiş, narkotik, çevik kuvvet, özel harekat gibi farklı alanlarda görevli 15 bin polis katıldı.

Yapılan operasyonlar sırasında İstanbul'a giriş çıkış yapan araçlarda durduruldu. Vatandaşların 35 bine yakınına GBT sorgulaması yapıldıktan sonra araması bulunan 256 kişi gözaltına alındı. Kontrol edilen araç ve iş yerlerinin 400'e yakınına da para cezası kesildi. Arama yapılan araçların büyük bir kısmında uyuşturucu, ruhsatsız silah gibi materyaller bulundu.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.