15 Temmuz gazisinden Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'nden açılan ateşle yaralanan Yusuf Çiftçi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' sözlerine sert tepki gösterdi. İşte Yusuf Çiftçi'nin açıklaması...

15 Temmuz gazisinden Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki
05 Nisan 2017 Çarşamba 14:32

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimine 'kontrollü darbe' olarak nitelendirmesine çok sayıda tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biride 15 Temmuz'da gazi olan Yusuf Çiftçi. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde (Boğaziçi Köprüsü) dizinden ve koltuk altından vurulup gazi olan Çiftçi, darbe girişimini öğretmesinin ardından 2 çocuğunu ve ailesini bırakarak köprüye koştuğunu söyledi. Geçen hafta 'kontrollü darbe' diye açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu'na Çifçi şu sözlerle tepki gösterdi:

'Biz Suriye gibi olamayız, gidecek bir ülkemiz yok.' diyerek vatanımızın bekası için çıktım. Üzerimize kurşunlar yağdırdılar, biz geri dönmedik. Allah'ın verdiği cesaretle orada bulunduk ve birçok şehit ile gazimiz var. Kılıçdaroğlu, bu verilen canların, dökülen kanların vebalini ödeyemez."

Kılıçdaroğlu'nu kınayan Çiftçi, "Kendisini kınıyoruz. İmkan dahilinde olursa hukuki olarak da kendisinden davacı olacağız. Dokunulmazlık zırhından bir gün sıyrılınca kontrollü olarak davayı yürüteceğiz." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.