2 Vali Yardımcısı FETÖ'den açığa alındı

Yozgat'ta yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 2 vali yardımcısı açığa alındı.

2 Vali Yardımcısı FETÖ'den açığa alındı
06 Mart 2017 Pazartesi 13:55

2 vali yardımcısı FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındı. Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yürütülen soruşturmada Yozgat'ta 2 vali yardımcısı açığa alındı.

Yozgat Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, OHAL kapsamında alınan tedbirlere ilişkin, milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen FETÖ/PDY örgütüne aidiyeti, iltisakı ve irtibatı olabileceği değerlendirilen Vali Yardımcıları E.E. ve D.E'nin görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin KHK kapsamında milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ/PDY) aidiyeti, iltisakı ve irtibatı olabileceği değerlendirilen Yozgat Valiliğinde görevli Vali Yardımcıları E.E. ve D.E., haklarında yürütülen soruşturmaların selameti açısından İçişleri Bakanlığı’nca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 137 ve devamı maddeleri uyarınca görevden uzaklaştırılmışlardır."


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.