2016 İSG 2. Dönem sınav giriş yerleri açıklandı

2016 İSG 2. Dönem sınav giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan duyuruda 3 Aralık'ta uygulanacak olan İSG 2. Dönem sınavına giriş yerleri açıklandı. Sınav yerlerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

2016 İSG 2. Dönem sınav giriş yerleri açıklandı
28 Kasım 2016 Pazartesi 14:47

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavı (2016-İSG 2. Dönem) giriş yerlerinin açıklandığını duyurdu. 

3 Aralık 2016 tarihinde yapılacak olan İSG 2. Dönem sınavı yerlerini öğrenmek için TIKLAYINIZ.

Sınav giriş yerlerini öğrenmek için yukarıdaki link ile açılacak olan ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi sayfasında TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.


ÖSYM DUYURUSU

3 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da uygulanacak olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlık Sınavına (2016-İSG 2. Dönem) başvuran adayların, sınava girecekleri  bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır.  Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  internet adresinden edineceklerdir.


 


Etiketler; #İSG
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.