2016 MTV ödemeleri için son gün 1 Şubat Pazartesi

Motorlu taşıtlar vergisi ( MTV ) ödemeleri için son gün olan 1 Şubat 2016 Pazartesi 'ye gelinildi. Mesai saati sonuna kadar ödemeler kabul edilecek ve ödemelerini yapmayan kişilerin borçlarına faiz işlemi uygulanacak...

2016 MTV ödemeleri için son gün 1 Şubat Pazartesi
01 Şubat 2016 Pazartesi 01:30

Kısa ismi MTV olarak bilinen Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için son güne gelindi. 1 Ocak 'ta başlayan MTV ödemeleri için süre uzatımına gidilmişti. MTV ödemeleri için son gün 1 Şubat olarak belirlendi ve mesai saati bitiminde son bulacak. 

MTV ödemelerini yapmayan ya da geciktiren kişiler için borçlar faize girecek. Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemleri bankaların şubelerinden, internet bankacılığı üzerinden yapılabildiği gibi İnternet Vergi Dairesi olan www.gib.gov.tr üzerinden de yapılabiliyor. Ayrıca MTV ödemeleri taksitli bir şekilde de yapılabiliyor. 

Motorlu Taşıtlar Vergisi, aracınızın motor hacmine ve yaşına göre hesaplanıyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.