2018'de bedelli askerlik çıkacak mı? Başbakan açıkladı

Milyonlarca kişinin merak ettiği bedelli askerlik bu yıl çıkacak mı? Geçen yıldan umudunu yitiren gençlerin umudu bu seneye kaldı? Peki hükümet bedelli askerlik konusunda ne düşünüyor? İşte detaylar...

2018'de bedelli askerlik çıkacak mı? Başbakan açıkladı
06 Ocak 2018 Cumartesi 13:40

Milyonlarca kişinin gecen sene umutlarını yiritdikleri bedelli askerlik konusunda gözler 2018'e kilitlendi. Peki 2018'de bedelli askerlik çıkacak mı? 

Uzun süredir tartışmalara konu olan bedelli askerlik hakkında hükümetten açıklama geldi. Başbakan Binali Yıldırım, "Bedelli askerliğin 2017 yılı içinde gündeme gelmeyeceğini söylemiştiniz ama bu yıl içinde bedelli askerliğin çıkması bekleniyor mu?" sorusuna "Aynı şeyi söylüyoruz, değişik bir şeyimiz yok." şeklinde cevap verdi.

Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın "Şu anda böyle bir şey gündemimizde yok." açıklamalarını destekler nitelikte. Ancak ilerleyen zamanlarda bedelli askerlik konusunda sevindirici bir açıklama yapıldığında, Kamu Saati web adresimizden anında haberdar olabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.