2020 Yılı Zamlı MTV Tablosu | 2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi Zamlı Tablo

2020 Yılı Zamlı MTV Tablosu, 2020 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi Zamlı Tablo, Mtv zammı sonrası ne kadar zam geldi?, Hangi araç için ne kadar ödenecek?, 2020 yılından itibaren geçerli motorlu taşıtlar vergisine yüzde 22,58 zam yapıldı, peki bu zam sonrası yeni motorlu taşıtlar vergisi fiyatları kaç lira oldu?, en düşük ve en yüksek motorlu taşıtlar vergisi MTV fiyatları, Detaylar haberde...

2020 Yılı Zamlı MTV Tablosu | 2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi Zamlı Tablo
Admin
Admin
05 Kasım 2019 Salı 12:06

2020 Yılı Zamlı MTV Tablosu | 2020 Motorlu Taşıtlar Vergisi Zamlı Tablo

2020 Yılı Zamlı MTV Tablosu, 2020 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi Zamlı Tablo, Mtv zammı sonrası ne kadar zam geldi?, 2020 yılından itibaren geçerli motorlu taşıtlar vergisine yüzde 22,58 zam yapıldı, peki bu zam sonrası yeni motorlu taşıtlar vergisi fiyatları kaç lira oldu?, en düşük ve en yüksek motorlu taşıtlar vergisi MTV fiyatları, Detaylar haberde...

2020 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ne kadar olacağına dair Otomobil kullanıcılarının meraklı bir bekleyişi vardı.

2019 yılı yeniden değerlendirme oranı Vergiler ile harç ve cezalarda yapılan yıllık zamlarda referans olarak alınarak belirlendi.

TÜİK verilerine göre; bu oran yüzde 22,58 olarak gerçekleşti.

Tüik tarafından ortaya büyük başarı göstererek çıkartılan orana göre Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin, 2020 yılı ödeme tablosu şekillendi.

Kullanıcılarımız yapılan yorumlarda TÜİK hangi ülkenin istatiklerini alacağını şaşırmış olmalı bu nasıl bir oran? har geçen yıl halk giderek fakirleşiyor sonra TÜİK çıkmış yüzde 22.5 zam yapılaması gerekir diyor. Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan Halktan giderek uzaklaşan bu kurum ve yöneticilerin halkın halinden birileriyle değiştirilmesi lazım diyorlar. Nitekim Yapılan zamlar bu kurum ve devlet memurlarını etkilemiyor direk olarak iktidardaki siyasi partiyi hedef alıyor ve böylede giderse halkın cebine kim dokunduysa siyasi olarak sıkıntıya düştüğü ülkemizde görülmüştür.

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

EN DÜŞÜK MTV 110 LİRA, EN YÜKSEK MTV 50 BİN LİRA

2019 yılında 1-3 yaş araçlar için ödenen 861 liralık MTV, 2020 yılında 1.055 liraya yükseliyor.

16 yaş ve yukarısında ise MTV, 110 liraya kadar düşüyor.

Fiyatı 475 bin lirayı aşan taşıtların vergisi ise 1-3 yaşta 50 bin lira.

2020 YILI ZAMLI MTV TABLOSU

2020 yılı MTV tablosu

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Halktan Zamlara Tepki

2020 yılına girmeden yapılan zamlar önce doğalgaz ve elektriğe yapılan toplamda yaklaşık olarak yüzde 50 civarında zam ve ardından bir çok alanda yüzde 30'un üstünde yapılan zamlar sonrasında hazine ve maliye bakanlığının enflasyonun yüzde 8,5 civarına düştüğünü açıklamasından sonra halk isyan etti, enflasyon yüzde 8,5 çıkıyorsa neden elektrik ve doğalgaza yüzde 8,5 değilde yüzde 50 civarında zam yapıldı, enflasyon yüzde 8,5 çıkıyorsa neden motorlu taşıtlar vergisine yüzde 8,5 değilde yüzde 22.5 civarında zam yapıldı, enflasyon yüzde 8,5 çıkıyorsa neden işçi ve memur ve emeklilere yüzde 8,5 değilde yüzde 3-5 civarında zam yapıldı, diyerek halk tarafından bu durum sorgulanarak halk gelen zam haberleri sonrasında aşırı derecede tepki göstermeye başladı.

Tepkilerden bazıları ise şöyle oldu

-MTV'nin amacı nedir? Kabaca havayı kirletme vergisi..Bizim devletin mantığa bak,havayı pisliğe boğan 16 yıllık araçların ödedi MTV 100 tl.Egzozundan Su damlayan yeni nesil motorlar sırf yeni oldukları için verdikleri MTV'ye bakın.Yazıklar olsun...Bu kadar halka yüklenilmez..

-oha her yıl düşecek diye bekle daha da artsın bu ne ya savunulacak tarafınız kalmadı ya

-Biz millet olarak bu kafada olduğumuz sürece bu hükümet bize daha çok semer vurur ZAM ZAM ZAM ZAM

- Önce kredileri sadece 0 araçlar için düşür bi araba parası kadar vergi al , şimdi de vergileri arttır , enayi millet

- Kırsal kesimde yaşıyorsan domates biber patlıcan bağ bahçeden, tüplü tofaşa atarsın gazı 2.5TLden veirirsin 110 lira vergisini gülgibi yaşıyorsun.. işte her evde bir yaşlılık aylığı, ekilmeyen tarla ödemesi vs zaten var..süt yağ peynirde inekten..mis gibi..köye dönüş başlasın..

- Allah sonumuzu hayretsin ... ekmeğe muhtaç hale getirecek bunlar bizi......

- damat konusunda bu kadar inat etmeye ne gerek var ki adam beceremiyor ekonomi işini

- enflasyon %8 gelirler %8,artsın ama devletin gelirleri %25-30artsın. Aklı olan insan bu saatten sonra akp ve MHP ye oy vermez.

- Teşekkürler türkiyem sandıkta görüşmek üzere

- Ekonomi bakanı da enflasyon tek haneye yüzde 8.5 a indi diyor resmen yalan söylüyor enflasyon düşükse neden her şeye zam geliyor

- Yuh yani ya vallahi yuh... Memura işçiye verirken enflasyon yüzde 9 yüzde 11 ama zamma gelince yüzde 23-23 Yeter artık birazda kendi midenizden şu şatafatlı hayatınızdan kısın artık. Bir gecede kendinize 7000 TL zam yapabiliyorsunuz.

- Taşımacılık yapacak adamın vereceği vergiye bakar mısın? 50.000 Lira 10 tane tır alsa 500.000 Lira! Ben olsam çalıştırmam o parayı ince ince harcarım daha dertsiz olurum

- enflasyon %8 zamlar %25-30, yatacak yeriniz yok...


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.