26 Ekim FETÖ soruşturması: Polis ve öğretmenler gözaltında

26 Ekim’deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltıalınan, tutuklanan ve serbest bırakılanların sayıları gün geçtikçe artıyor. İşte bugünki FETÖ soruşturma haberleri...

26 Ekim FETÖ soruşturması: Polis ve öğretmenler gözaltında
26 Ekim 2016 Çarşamba 11:33

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında örgüt ile bağlantısı tespit edilen şüpheliler gözaltına alınmaya, tutuklanmaya ve serbest bırakılmaya devam ediyor. 26 Ekim’deki FETÖ soruşturması haberleri geldikçe haberimiz güncellenecektir.

Antalya’da FETÖ gözaltısı

Almanya’dan dönen Antalya Barosu avukatlarından Hasan Biçer Antalya Havalimanı'nda FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

İstanbul’da polislere gözaltı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 125 polise FETÖ’nün haberleşme programı  ‘ByLock’ kullanması nedeniyle gözaltı kararı çıkarıldı. İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda 81 polis gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da hakim, başsavcı ve öğretim görevlileri tutuklandı

Şanlıurfa'daki FETÖ soruşturma kapsamında, aralarında hakim, başsavcı ve öğretim görevlilerinin de bulunduğu 25 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Tutuklananlar 3 hakim, başsavcı ve 2 öğretim görevlisinden oluşuyor.

Öğretmenler adliyeye sevk edildi

Kahramanmaraş ve Hatay'da terör örgütü operasyonda meslekten ihraç edilen ve görevden uzaklaştırılan 22 gözaltına kararı verilmişti. Dün yapılan operasyonda 6 kişi için yakalama çalışmaları başlatılırken gözaltında bulunan 16 öğretmen emniyette işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 


Etiketler; #fetö #26 ekim
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.