28 Aralık Hangi İllerde okular tatil edildi? Son Dakika MEB, Valilik açıklaması

Kar yağışı etkisini gösteriyor. Peki hangi ilde okullar tatil edildi? MEB ve Valilik son dakika kar tatili açıklamaları ve Ankara, Yozgat, Konya, Kayseri'de okullar tatil olacak mı? Eğitime ara verilen iller listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

28 Aralık Hangi İllerde okular tatil edildi? Son Dakika MEB, Valilik açıklaması
27 Aralık 2016 Salı 19:22

Yurdun birçok yerinde etkisini gösteren kar yağışı, eğitime engel oluyor. Meteoroloji'den yapılan açıklama sonrasında yurdumuz yeni bir kar fırtınası kuşağına girdi. Peki 28 Aralık 2016 yarın hangi illerde okullar tatil edilecek? Yozgat, Ankara, Kayseri, Afyon, Konya'da geceden itibaren yoğun kar yağışı bekleniyor. Peki yarın okullar tatil mi olacak? Detaylara kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

Kar yağışı yurdun İç bölgeleri ve Batı kesimlerinde etkisini bu geceden itibaren gösterecek. 28 Aralık 2016 ÇArşamba günü kar tatili olacak iller şu şekilde;

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde bugün sadece taşımalı eğitim yapılan bölgeleri kapsayan kar tatili, 28 Aralık 2016 Çarşamba günü için tüm ilçeyi kapsayacak şekilde uzatıldı.  Belediye Başkanı Av. Ahmet Akkuş duyurdu. Başkan Akkuş, "İlçemizde yoğun kar yağışı nedeniyle, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için 28 Aralık 2016 Çarşamba günü okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir" açıklamasında bulundu.

MERSİN

Mersin'in Mut ve Gülnar ilçelerinde görülen yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. 

SAMSUN

Samsun'un Havza, Vezirköprü ve Ladik ilçelerinde gece başlayan ve gün boyu etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle eğitime 28 Aralık Çarşamba günü ara verildi.

KARAMAN

Karaman'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Karaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yoğun yağış nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelindeki tüm okulların yarın ( 28 Aralık Çarşamba) tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü kaydedildi.

SON DAKİKA HABERLER

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.