4 ilde FETÖ operasyonu: 33 gözaltı

Adana merkezli FETÖ soruşturmasında Ankara, İstanbul ve Eşkişehir'de eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonla FETÖ üyesi olduğu iddia edilen 33 SGK çalışanı gözaltına alındı.

4 ilde FETÖ operasyonu: 33 gözaltı
09 Kasım 2016 Çarşamba 08:51

Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Emniyet güçleri Adana merkezli eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda FETÖ ile ilişkisi olduğu iddia edilen 33 kişiyi gözaltına aldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada,  FETÖ örgütü ile ilişkisi olduğu iddia edilen SGK'da görevli 33 kişi gözaltına alındı. Güvenlik güçlerinin eş zamanlı operasyonlarıdan Adana merkezli, Ankara, İstanbul ve Eskişehir'de bulunan adreslere baskın düzenlendi. 33 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin evlerinde arama yapıldı.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından Emniyete götürüldü. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

 


Etiketler; #adana #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.