4 Temmuz Cumartesi Günlük burç yorumları! Burçlara Göre Hayatınızda Nasıl Değişiklikler Olcak? Hedeflenen işlerin tam zamanı 2020

5 Temmuz Ay tutulması öncesi günlük burç yorumlarında sinire dikkat! günlük burç yorumları 4 Temmuz Cumartesi burç yorumları merak ediliyor. İşte 4 Temmuz Cumartesi 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları…

4 Temmuz Cumartesi Günlük burç yorumları! Burçlara Göre Hayatınızda Nasıl Değişiklikler Olcak? Hedeflenen işlerin tam zamanı 2020
Kamusaati
Kamusaati
04 Temmuz 2020 Cumartesi 00:35

5 Temmuz Ay tutulması öncesi günlük burç yorumlarında sinire dikkat!

5 Temmuz Ay tutulması öncesi burçlardaki değişiklikler merak ediliyor. Ay tutulması öncesi 4 Temmuz Cumartesi burç yorumlarında gergin açılar söz konusu. Cumartesi günü Koç burcu sinirlerini kontrol etmekte zorlanabilir, Boğa burcunun akşam saatlerinde alacağı haber moralini bozabilir. 5 Temmuz Ay tutulması öncesi 4 Temmuz 2020 günlük burç yorumları sizlerle...

 
1 / 12

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: Ay Cumartesi günü sabah saatlerinde Oğlak burcuna geçiş yapacak. Öğleden sonra Ay Mars karesi etkinleşecek. Haliyle sinirlerini kontrol etmekte zorlanabilirsin.

2/ 12

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: Cumartesi günü boyunca uzak yerlerdeki akrabalarınla ilgili konular önem kazanabilir. Akşam saatlerinde alacağın haberler seni sinirlendirecek ve olaylara bakış açını değiştirecektir.

3/ 12

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Cumartesi sabah saatlerinde Ay karşıt burcun olan Yay burcundan ayrıldı ve Oğlak burcuna geçiş yaptı. Ödemelerin ile ilgili konularda gerginliklerin olabilir. Akşam saatlerinde yönetici gezegenin Merkür'ün Ay ile olan karşıt açısı sinirsel gerginliklere işaret ediyor. 

4/ 12

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Cumartesi sabahı saat 07:48'de Ay karşıt burcun olan Oğlak burcuna geçiş yaptı. Oğlak burcundaki tutulma öncesinde partnerinle aranda gerginlikler olabilir. Sakin kalmalısın.

5/ 12

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Ay ile Mars arasındaki kare açının etkisiyle sinirler gergin olabilir. Yabancılarla ilgili işlerinde alacağın haberler kolay kolay yatışamayacağın cinsten olabilir. Sakin kalmayı denemelisin.

6/ 12

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK: Yönetici gezegenin Merkür arkadaşlarınla aranda geçmişten gelen bazı konuların tekrar açılmasını ve karşıtlık yaşamana sebep olabilir. Bilhassa akşam 21.00 civarında bu etkilere dikkat etmelisin. 

7/ 12

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ: İşinle ilgili konularda gerginliklerin olabilir. Öfkeyle kalkan zararla oturur bunu unutmamalısın. Akşam saatlerinde işinle evin arasında uyumsuz ve tartışma yaratan durumlar var.

8/ 12

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP: Saat 14:28'de kesinleşecek olan Ay Mars karesi öfkeni arttıracak hiç yoktan gerginlikler yaratmana sebep olacak olabilir. Tutulma öncesinde fiziksel olarak da şişkinlikler hissedebilirsin.

9/ 12

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY: Ay cumartesi sabah saat 07:48'de senin burcundan ayrılıp Oğlak burcuna geçiş yaptı. Parasal konularda karşı tarafla anlaşmazlıklar içerisinde kalacağın durumlar olabilir.

10/ 12

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK:

Cumartesi günü boyunca bir çok karşıt durumlar ve gergin olaylar içerisinde

kalabilirsin. Senin burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması öncesinde fiziksel ve ruhsal zorlanmaların olması çok doğal.

11/ 12

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA: Bilinçaltı konuların ve rüyaların bugünlerde önem kazanabilir. Çalışma arkadaşların ile aranda bir konuda hiç yoktan bir tartışma uzayabilir. Telefon görüşmelerine dikkat etmelisin.

12/ 12

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR: Sosyal çevrenden kişilerin önemli hale geleceği Cumartesi günü senden bir konuda yardım isteyen arkadaşların olabilir. Akşam saatlerinde iletişim konularında dikkatli olmalısın. Genel anlamda gerginliklerin olacağı bir gün.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer 

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.