57 şirkete kayyum atandı

İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 57 şirkete kayyum atandı.

57 şirkete kayyum atandı
30 Kasım 2016 Çarşamba 07:55

İzmir'de 57 şirkete kayyum atandı.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubuna bağlı şirketlerin de bulunduğu 57 şirket, kooperatif ve meslek birliğine kayyum atandığı belirtildi.

İzmir Valiliği, Olağanüstü Hal Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkındaki Kanun'un 1 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımladığı anımsatılarak, yürürlüğe giren "674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname" ile İzmir'de aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubuna bağlı şirketlerin de bulunduğu bazı şirketlere kayyum atandığı belirtildi. 

İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın imzasıyla yayımlanan açıklamada, söz konusu şirketlerin değerlerini kaybetmeden milli ekonomiye yeniden kazandırılmasının amaçlandığı vurgulanarak, kamu ve kurum kuruluşlarından atanan kayyumlara görevleri sırasında kolaylık gösterilmesi istendi.


Etiketler; #İzmir #kayyum
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.