58 kişi görevden uzaklaştırılacak! Bakan açıkladı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, FETÖ'yele mücadele kapsamında bakanlıktan 58 kişinin görevden uzaklaştırılacağını açıkladı.

58 kişi görevden uzaklaştırılacak! Bakan açıkladı
17 Kasım 2016 Perşembe 11:03

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında bakanlıkta görevli 58 kişinin uzaklaştırılacağını açıkladı.

Bakan Eroğlu, bakanlıkta yapılan FETÖ'yle mücadele hakkında, "FETÖ'yle irtibatlı personelin  görevden alınması ile ilgili çalışmalar sürüyor. Haksızlık olmasın diye 7 kişilik bir komisyon var, inceliyor,  teftiş ediyor, bütün bilgileri ele alıyor. Dün gece geç saate kadar ben de teker  teker üzerinden geçtim ki bir haksızlık olmasın diye ama yüzde 100 emin olduğumuz  aşağı yukarı 58 kişiyi uzaklaştırmak için bugün Başbakanlığa bildirdik." diye konuştu.


Etiketler; #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.