677 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesi (Tam Liste)

Resmi Gazete'de yayımlanan 677 sayılı KHK ile en çok ihraç İçişleri Bakanlığında yapıldı. 677 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

677 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesi (Tam Liste)
22 Kasım 2016 Salı 09:36

677 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile İçişleri Bakanlığında görev yapan çok sayıda personel ihraç edildi. 22 Kasım Resmi Gazete'de yayımlanan OHAL kapsamındaki 677 sayılı KHK'de en çok ihracın yapıldığı bakanlık İçişleri Bakanlığı oldu.

İçişleri Bakanlığında 2 bin 696 personel ihraç edildi. Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olması nedeniyle ihraç edilen personellerin isim listeside yayımlandı.

677 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesi (Tam Liste) için TIKLAYINIZ.


Etiketler; #ihraç #khk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.