679 sayılı KHK ile ihraç edilenlerin kurum kurum isim listesi

679 Sayılı KHK ile hangi kurumdan kaç kişi ihraç edildi? 06 Ocak 2017 Resmi Gazete mükerrrer sayısında yayımlanan KHK ile çok sayıda personel ihraç edildi. EGM, TSK, MEB, SGK, Adalet Bakanlığı, İçişleri, Maliye'den çok sayıda personel ihraç edildi. KHK ile ihraç edilenlerin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

679 sayılı KHK ile ihraç edilenlerin kurum kurum isim listesi
07 Ocak 2017 Cumartesi 10:33

15 Temmuz Kanlı darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyon ve soruşturmalar devam ediyor. Bu zamana kadar binlerce kişi KHK'lar ile kamudan ihraç edildi. 06 Ocak 2017 tarihli 679 sayılı KHK ile EGM, Sağlık Bakanlığı, TSK'dan binlerce kişi ihraç edildi. 679 sayılı KHK ile kamudan atılan personelin isim listesine sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan; Türk Silahlı Kuvvetlerinden, Jandarma Genel Komutanlığı teşkilatından, Emniyet Genel Müdürlüğü teşkilatından ve Diyanet, MEB, İçişleri, Enerji Bakanlığı ve SGK gibi kamu kurumlarından kişiler ihraç edildiği ifade edildi.

Aşağıdaki Bağlantılardan Kamudan ihraç edilen personelin kurum kurum isim listesine ulaşabilirsiniz. 

Adalet Bakanlığı'ndan İhraç Edilenleri Görmek İçin TIKLAYINIZ

EGM'den ihraç edilenlerin İsim Listesi için TIKLAYINIZ

MEB'den ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ

TSK'dan ihraç edilenlerin isimleri için TIKLAYINIZ

YÖK'den ihraç edilen Personelin isim Listesi

Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isim Listesi


6 Ocak 2017 tarih ve 29940 (Mükerrer) sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ihraç ve iade listesi

1 SAYILI LİSTE ( (1. İhraç listesi)

1 SAYILI LİSTE  (2. İhraç listesi)

İade Edilenlerin İSİM Listesi İçin TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.