683 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin listesi

23 Ocak 2017 tarihli ve 29957 sayılı Resmi Gazete'de 683 saylı KHK yayımlandı. Peki 683 sayılı KHK'da İçişleri Bakanlığı'ndan kaç kişi ihraç edildi. 683 saylı KHK ile kamudan ihraç edilen İçişleri Bakanlığıpersonelinin isim listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

683 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin listesi
23 Ocak 2017 Pazartesi 09:00

Olağanüstü Hal'in uzamasının ardından yeni Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) çıkarıldı. Bugünkü 23 Ocak 2017 tarihli ve 29957 sayılı Resmi Gazete'de 683 sayılı KHK yayımlandı. Yeni KHK ile birçok kişi kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç edildi. Peki içişleri Bakanlığı'ndan kaç kişi ihraç edildi? İçişleri Bakanlığı'na personellerinin bulunduğu toplam 134 kişi ihraç edildi. 685 sayılı KHK ile Sağlık bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesine ulaşabilirsiniz.

679 sayılı KHK ile dün çok sayıda personelin ihracı yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı TSK, TÜİK, BDDK gibi birçok kamu kurum ve kuruluşlarda çok sayıda personel ihraç edilmişti.

06 Ocak 2017 Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile kamu kurum ve kuruluşlarına terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilenlerin binlerce personelin ihracı yapıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan, İçişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isimlerine ulaşabilirsiniz. 

İçişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.