686 sayılı KHK ile İçişleri ve Dışişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenler

OHAL kapsamındaki 686 sayılı KHK ile toplam 4 bin 464 kişi kamu görevinden çıkartıldı, 17 kişi ise göreve iade edildi. İçişleri ve Dışişleri Bakanlığı'ndan kaç kişi memuriyetten çıkartıldı. ihraç edilen personellerin isim listesine (TAM LİSTE) haberimizden ulaşabilirsiniz.

686 sayılı KHK ile İçişleri ve Dışişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenler
07 Şubat 2017 Salı 23:50

Olağanüstü hal kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni KHK ile toplam 4 bin 464 kişi kamu görevinden çıkartıldı, 17 kişi ise göreve iade edildi. 

686 sayılı ihraç ve iade KHK'sı ile ilgili detaylar haberimizde. Resmi Gazete'de yayımlanan KHK ile birlikte, İçişler Bakanlığı'ndan 49  kişi memuriyetten atıldı. Dışişleri Bakanlığı'ndan ise 48 kişi memuriyetten atıldı.


İçişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin İsim Listesi için TIKLAYINIZ.
Dışişleri Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin İsim Listesi için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.