689 sayılı KHK ile göreve iade edilen personellerin isim listesi (Tam Liste)

Yeni KHK ile çok sayıda kamu kuruluşundan daha önce ihracı yapılan personellerin göreve iadeleri yapıldı. 689 sayılı KHK ile göreve iade edilen personellerin isimleri ne? Kaç kişi göreve iade edildi? MEB'de kaç kişi göreve iade edildi? Adalet Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı gibi kurumlarda kaç kişi göreve iade edildi?

689 sayılı KHK ile göreve iade edilen personellerin isim listesi (Tam Liste)
29 Nisan 2017 Cumartesi 21:11

Uzatılan OHAL kapsamında yeni KHK'lar yayınlandı. 689 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile göreve iadeler yapıldı.

Göreve iadeler Diyanet İşleri Başkanlığı (34 personel), Adalet Bakanlığı (15 personel),  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ( 4 personel), İller Bankası ( 1 personel), Ekonomi Bakanlığı (3 personel), Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (42 personel), Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (34 personel), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) (11 personel), Orman ve Su işleri Bakanlığı (23 personel), Sağlık Bakanlığı ( 51 personel), YÖK'te (18 personel) yapıldı. 

689 sayılı KHK ile göreve iade edilen personellerin isim listesi (Tam Liste)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.