69 Hava Harp Okulu öğrencisi tahliye edildi

Hava Harp Okulu öğrencilerinin yargılandığı FETÖ davasında 69 öğrenci tahliye edildi. 3 komutanınsa tutukluluk hali devam edecek.

69 Hava Harp Okulu öğrencisi tahliye edildi
17 Mart 2017 Cuma 17:00

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin aralarında Hava Harp Okulu öğrencilerinin de bulunduğu 75 sanığın yargılandığı davada, mahkeme, tutuklu 69 öğrencinin yurt dışı çıkış yasağı ve diğer adli kontrol tedbirleri uygulanarak tahliyesini kararlaştırdı.

3 KOMUTANIN TUTUKLULUKLARINA DEVAM

Mahkeme, tutuklu sanıklar Yüzbaşı Mesut Metin Kazancı, Teğmen Harun Ay ve Teğmen Burhanettin Kazancı'nın suçun vasıf ve mahiyetine, delil durumuna, öngörülen cezaların alt ve üst sınırına, tutuklu kaldıkları süre ve kaçma ihtimallerini dikkate alarak tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.