7 ilde ByLock operasyonu: 20 kişi gözaltında

İzmir merkezli 7 ilde FETÖ soruşturması kapsamındaki operasyonda aralarında 11 askerinde bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alındı.

7 ilde ByLock operasyonu: 20 kişi gözaltında
19 Ekim 2016 Çarşamba 09:51

İzmir merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen şüphelilerin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan 30 kişi için İzmir merkezli 6 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 20 kişi gözaltına alındığı ve aralarında TSK'dan ilişiği kesinlen biri yüzbaşı olmak üzere 11 askerin bulunduğu belirtildi. Diğer 9 şüphelinin ise Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan sağlık ve eğitim kurumlarında çalıştıkları ve Bylock kullanıp örgüt toplantılarına katıldıkları öne sürüldü. 
 


Etiketler; #fetö #bylock
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.