9 Aralık 2016 Cuma Gazete Manşetleri

Gazete manşetlerinde bugün hangi haberler var? Binlerce kişinin okuduğu Hürriyet, Milliyet, Sabah, Yenişafak gibi gazeteler hangi haberleri manşetlerine taşıdı?

9 Aralık 2016 Cuma Gazete Manşetleri
09 Aralık 2016 Cuma 09:15

Gazete manşetlerinde bugün hangi haberler var? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dolar bozdurun çağrısı sonrasında vatandaş, döviz bürolarına akın etmişti. Dolar hafta içerisinde düşüşünü sürdürüken, Türkiye'nin en çok okunan gazeteleri hangi haberleri manşetlerine taşıdı. 

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan ekonomi paketi, bugün gazete manşetlerinde yerini aldı. Türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden Sabah Gazetesi, "250 Milyar TL Kredi, 600 bin Kişiye İş" başlığı ile haberi manşetina taşıdı. Aşağıdaki bağlantıdan tüm gazete manşetlerine ulaşablirsiniz. 

Sabah Gazetesi

9 Aralık 2016 Gazete Manşetleri İçin TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.