A101'e FETÖ operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen FETÖ operasyonunda A101 marketler zincirininde içerisinde bulunduran Yeni Mağazacılık A.Ş. sahiplerin hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

A101'e FETÖ operasyonu
16 Ağustos 2016 Salı 11:26

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen FETÖ operasyonunda A101'i de bünyesinde bulunduran Yeni Mağazacılık A.Ş. ile Akfa Holding ve bağlı 51 şirket sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonunda terör örgütü adına faaliyette bulunmaları nedeniyle Akfa Holding ve bağlı 51 şirket ile Yeni Mağazacılık A.Ş. isimli firmanın sahibi ortağı ve çalışanı olan 113 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılması ile birlikte şüpheliler hakkında FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Dair Kanuna Muhalefet, Nitelikli Dolandırıcılık, Özel Belgede sahtecilik, Yardım Toplama Kanunu'na muhalefet ve Suçtan Kayhaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama suçlarından işlem yapılacak. Şirketlere yönelik arama ve el koyma kararı verildi.

Kaynak: Habertürk


Etiketler; #fetö #A101
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.