ABD saldırısıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin Suriye'deki bir askeri üssüne yaptığı hava saldırı ile ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Kılıçdaroğlu, "Kimyasal silahların kullanılması insanlığa karşı suçtur. Bu konuda Suriye'de rejimin rolünün belirlenmesi hepimizin ortak görevidir. BM'nin bu konuda duyarlı bir politika izleyeceğine eminiz." diye konuştu.

ABD saldırısıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum
07 Nisan 2017 Cuma 13:45

Gazetelerin genel yayın yönetmenleriyle İstanbul'da biraraya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye ve ABD ile ilgili ilk açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin ve dünyanın bir ortak gündemi oluştu. Suriye'de kullanılan kimyasal silahlarla ilgili. Kimyasal silahların kullanılması insanlığa karşı suçtur. Bu konuda Suriye'de rejimin rolünün belirlenmesi hepimizin ortak görevidir. BM'nin bu konuda duyarlı bir politika izleyeceğine eminiz" diye konuştu. Toplantıdan soru almadan ayrılan Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarımızla görüştük. Onların soruları oldu, soruları samimi olarak yanıtlamaya çalıştım" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.