Ağrı'da çatışma: 8 şehit

Ağrı'da terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 7 korucu ve bir uzman çavuş şehit oldu. 4 asker ve 2 vatandaş yaralandı.

Ağrı'da çatışma: 8 şehit
16 Eylül 2016 Cuma 08:38

Ağrı'da PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen hain saldırıda, 7 korucu ve bir uzman çavuş şehit oldu.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi ile Van'ın Çaldıran ilçesi sınırları arasında bulunan Tendürek Dağı'nın Gökçebulak köyü mevkisindeki korucu noktalarına, PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 7 korucu ve bir uzman çavuş şehit oldu. 4 asker ve 2 vatandaş yaralandı.

Ağrı Valiliğinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, Tendürek Dağı'nın Gökçebulak köyü mevkisindeki korucu noktalarına PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendiği ve düzenlenen saldırı sonucunda bölgede çatışma çıktığı belirtildi.

Hava destekli operasyonun başlatıldığı bölgede çıkan çatışmada, 7 köy korucusu ve bir uzman çavuş şehit oldu.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimiz Doğubayazıt İlçesi Gökçebulak Köyü Karakuştepe Mevkiinde saat 20: 30 sularında Bölücü Terör Örgütü PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla yapılan saldırı sonucunda teröristlerle girilen çatışmada 1 Jandarma Uzman Çavuş ve 7 Geçici Köy Korucusu olmak üzere toplam 8 güvenlik görevlimiz şehit olmuş, 1'i ağır olmak üzere 4 güvenlik görevlimiz ve 2 sivil vatandaşımız yaralanmıştır"


Etiketler; #şehit #Ağrı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.