AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresinden görüntüler

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, coşku ile karşılandı. İşte AK Parti kongresinden derlenen görüntüler...

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresinden görüntüler
21 Mayıs 2017 Pazar 16:17

Günlerdir merakla beklenen olağanüstü kongre nihayet başladı. Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen olağanüstü kongreye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, delegeler ve binlerce partili katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bin 370 delegenin oyuyla AK Part'nin Genel Başkanlığı için tek aday oldu. 

15 Temmuz'un seyrini değiştiren şehit Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir de olağanüstü kongreye özel misafir olarak davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kongrede önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, hem AK Parti'nin iktidarda olduğu sürece yaptığı çalışmaları hem de gelecekte atılacak önemli adımlardan bahsetti. 

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresinden görüntüler için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.