AK Parti'den CHP'ye kumpas hazırlığı cevabı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP'lilerin 'kumpas hazırlığı' sözlerine yönelik sert açıklama geldi.

AK Parti'den CHP'ye kumpas hazırlığı cevabı
14 Ağustos 2017 Pazartesi 18:08

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün tutuklu CHP Milletvekili Enis Berberoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı sözlerinin ardından CHP'lilerin kumpas açıklamalarıyla ilgili soruya cevap verdi. 

AK Partili Ünal,  CHP'lilerin kumpas açıklamalarıyla ilgili şunları söyledi:

"Bugün AK Parti'nin doğum günü. AK Parti'nin doğum gününü gölgeleyecek spekülasyonların içine bugün girmek istemeyiz. CHP Sözcülerinin kullandığı son derece provokatif, tahripkar dili asla kabul etmediğimizi, siyasette de böyle bir dilin olmaması gerektiğini söyledik.

Kumpasla ilgili şunu söylemek isterim: Kumpas dendiğinde bu ülkede akla evet FETÖ gelmektedir. Sivil toplum örgütü görünümlü bu yapının bir paralel devlet yapılanması olduğu ortaya çıktıktan sonra, bu yapıyla kimlerin hem söylem hem üslup olarak ittifak içerisinde olduğu bugün açık bir şekilde görülmektedir. Kumpas dendiğinde bizim aklımıza kaset kumpası ve sonrası gelmektedir. Dolayısıyla CHP sözcülerinin kullandığı dil, söylem ve üslupla ilgili söyleyeceğimiz çok şey var ama bugün AK Parti'nin doğum günü, kuruluş yıl dönümü. O yüzden cevaplarımızı yarına erteliyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.