AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan '1 Mayıs' açıklaması

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin mesaj yayımladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu'dan '1 Mayıs' açıklaması
01 Mayıs 2017 Pazartesi 12:35

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu 1 Mayıs'a ilişkin açıklama yaptı. Vekil Gündoğdu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin yayımladığı mesajda emeği ve alınteri ile hayatını kazanan, işçi ve emekçilerin sosyal kalkınmayı da sağlayarak önemli bir işlevi de gerçekleştirdiğine vurgu yaptı.

Gündoğdu'nun mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Emekçilerimiz, ekonominin dişlilerinin dönmesini sağlayan, üretime ve büyümeye önemli katkılarda bulunan kardeşlerimizdir. Emeği ve alınteri ile hayatını kazanan, işçi ve emekçilerimiz sosyal kalkınmayı da sağlayarak önemli bir işlevi de gerçekleştirmektedirler. Bu vesile ile tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, bu anlamlı günün kardeşlik, barış ve hoşgörü içerisinde geçmesini diliyorum."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.