AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Abdullah Gül açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ünal, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün AK Parti'nin kuruluş yıldönümü programına katılıp katılamayacağına ilişkin açıklama yaptı.

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Abdullah Gül açıklaması
14 Ağustos 2017 Pazartesi 18:20

Bu akşam düzenlenecek olan  AK Parti'nin kuruluş yıldönümü programına 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül katılmayacak.

Bu nedenle açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ünal, "Bugünkü kuruluş yıldönümümü etkinliğimize, sayın Abdullah Gül, katılamayacağına dair mazeret bildirdi. Kendisine hem davetiye ulaştırıldı hem de sayın Cumhurbaşkanımız kendisini bizzat arayarak davet etti. Daha önceki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu bizzat ben arayarak davet ettim ve sayın Ahmet Davutoğlu katılacak. Eski Meclis Başkanlarımız sayın Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin katılacaklar. Sadece sayın Abdullah Gül bugün ile ilgili bir mazeret iletti" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.