AK Partili Mahir Ünal'dan Zeytin Dalı Harekatı gazisine ziyaret

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Zeytin Dalı Harekatı'nda bacağından yaralanan Uzman Çavuş İsrafil Gül'e ziyarette bulundu.

AK Partili Mahir Ünal'dan Zeytin Dalı Harekatı gazisine ziyaret
12 Şubat 2018 Pazartesi 15:55

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Zeytin Dalı Harekatı'nda bacağından yaralanan Uzman Çavuş İsrafil Gül'e ziyarette bulundu. Ünal'a Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir de eşlik etti. 

Mahir Ünal ve beraberindekiler, baba Muharrem Gül tarafından karşılandı. Yaralı gaziyle bir süre sohbet eden Ünal, Gül'e "Geçmiş olsun" dileklerini iletti. Ünal, milletin dualarının kahraman Mehmetçik için olduğunu belirterek, ziyaret ettiği gazilerin hepsinin bir an önce iyileşip görevine dönme heyecanı içerisinde bulunduğunu söyledi.

Gazi Gül'ün evinden ayrılan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistan Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen satranç turnuvasına katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ünal, Afrin'deki askerler için "Ülkemizin güvenliğini sağlamak için şuanda terörle mücadele eden askerlerimize sen yardım et Allah'ım. Onları muzaffer kıl, devletimizi, memleketimizi ebedi kıl, bayrağımız daima dalgalansın, ezanlarımız hiç susmasın, bu güneş yüzlü çocuklarımız bu ülkeyi geleceğe taşısın." diye dua ettirdi.

Ünal, "Sizler gibi satranç oynamış, hatta bir satranç takımının kaptanlığını yaptığım dönem de İstanbul'da ödül almış birisiyim. Satranç çok yakın ilgi duyduğum ve çocukların da mutlaka öğrenmesi gereken bir strateji oyunudur. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da biliyorsunuz gittiği her yerde gençlere satranç takımı hediye ediyor. Biz sizlere güzel bir ülke bırakmak istiyoruz." dedi.

Ünal'a Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun tarafından tablo, öğrencilerce de Kur'an-ı Kerim ve bayrak hediye edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.