AKP'den flaş Merve Kavakçı açıklaması

Resmi Gazete'de yayımlanan Büyükelçilik Kararnamesi ile Kuala Lumpur Büyükelçiliğine atanan Merve Kavakçı için yapılan sert eleştirilere AK Parti cevapladı.

AKP'den flaş Merve Kavakçı açıklaması
28 Temmuz 2017 Cuma 18:28

Büyükelçilik Kararnamesi ile Kuala Lumpur Büyükelçiliğine atanan Merve Kavakçı için yapılan sert eleştirilere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal yanıt verdi. 

Merve Kavakçı'nın Kuala Lumpur Büyükelçiliğine atanması için Ünal şu ifadeleri kullandı:

Bu, siyasi iradenin aldığı bir karardır ve bu kararı birilerinin eleştirmiş olması da siyasetin doğası gereğidir. Ama şunu da unutmamak gerekir ki bu ülke, Sayın Merve Kavakçı'nın şahsında bir inanç ve kıyafet özgürlüğünün nasıl engellendiğine de maalesef şahit olmuştur. Türkiye gibi özgürlüklerin, demokrasinin ve hukuk devletinin kıymetinin her an altının çizildiği bir ülkede geçmişte yaşanmış böyle bir tatsızlığın bugün bir iade-i itibar gibi tekrardan bir devlet tasarrufu ile eyleme dönüşmesini birilerinin yadırgamasını açıkçası anlamıyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.