AKP'den seçim yasağını ihlal eden Kılıçdaroğlu'na sert tepki

AK Parti Genel Başbakan Yardımcısı Mehdi Eker, katıldığı bir televizyon yayınında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim ihlali yapmasını eleştirdi. Başbakan Yardımcısı Eker, "Bunun hesabı sorulacaktır" dedi.

AKP'den seçim yasağını ihlal eden Kılıçdaroğlu'na sert tepki
14 Nisan 2017 Cuma 14:20

AK Parti Genel Başbakan Yardımcısı Mehdi Eker, 24 TV yayınına katıldı. Dün Balıkesir'e giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bandırma 6. Anajet Üssünde komutanlar tarafından karşılanmasını eleştiren Eker, "Propaganda kurallarına aykırı, hesabı sorulacak" dedi.

Eker'in konuyla ilgili yaptığı eleştirisi: "TSK tarafından inceleme başlatıldı. Seçimlerle ilgili progopaganda yasağı dönemine aykırı bir davranış, tutum. Genelkurmay yetkililerine izah ederler. Alışık olunmayan bir durum. Bu bir ihlaldir, gereğince soruşturulur. Bunun hesabı sorulacaktır. "

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.