AKP'li Gül: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğünü yapıyor

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, "Şu anda CHP, Kılıçdaroğlu ve bazı sözcüleri FETÖ'nün cezaevinde olan ve yurt  dışına kaçmış ele başları adına sözcülük yapmakta" dedi.

AKP'li Gül: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sözcülüğünü yapıyor
19 Haziran 2017 Pazartesi 15:25

AK Partinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısından önce  AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül gazetecilere açıklamalarda bulundu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı yürüyüşün hatırlatılması üzerine Gül, "15 Temmuz'da yürüyeceklerdi. 15 Temmuz'da herkes Cumhuriyetinin  savunması için sokaktaydı, yürüyordu, tankların karşısında duruyordu." diye konuştu. 

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünün yaklaştığını hatırlatan Gül, şu ifadeleri kullandı:

"15 Temmuz  şehitlerinin ruhunu incitecek şekilde adeta müstehzi şekilde yürüyüşün, hiçbir  demokrasi açısından önemi yok. Gerçekten 'adalet' diye yürüyüşe çıkıyor ama  Türkiye 15 Temmuz'da Kılıçdaroğlu'nun nerede olduğunu bir yıl geçti hala  öğrenemedi. Rivayetlere göre boş otel arıyordu, rivayetlere göre arkadaşının  evinde saklanıyordu. Ama o gün sokakta milletimiz vardı, ölümüne milleti  demokrasi için çağıran Cumhurbaşkanımız vardı. Dolayısıyla adaletten,  demokrasiden bahsedecek en son kişidir."

"Her Firavun'un bir Musa'sı vardır." açıklaması FETÖ'nün dili

"Aslında  şu anda CHP, Kılıçdaroğlu ve bazı sözcüleri FETÖ'nün cezaevinde olan ve yurt  dışına kaçmış ele başları adına sözcülük yapmakta. Bu ülke 15 Temmuz'da, 249  şehidini vermiş, darbe girişimini atlatmış. FETÖ'nün sözcülüğü de Kılıçdaroğlu'na  kalmış. FETÖ sözcülüğü adına Cumhurbaşkanımıza, Türkiye'ye, bu anlamda  Türkiye'nin demokrasisine yapılan tersine bir yürüyüştür. Yürüyüş 15 Temmuz'da  olacaktı."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.