Alparslan Türkeş'i FETÖ'mü zehirledi?

Türkiye'de faili meçhul cinayetlerin arkasından çıkan FETÖ terör örgütünün MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'i zehirleyerek öldürdüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki Alparslan Türkeş nasıl öldü? FETÖ Alparslan Türkeş'i zehirledi mi? Türkeş'in 20 yıl yakın korumalığını yapan Tahsin Pehlivanoğlu Türkeş'in zehirlenerek öldürüldüğünü söyledi.

Alparslan Türkeş'i FETÖ'mü zehirledi?
12 Ağustos 2016 Cuma 15:20

Türkiye'de tarih içerisinde kayıtlara geçmiş birçok karanlık olaydan Fettullahçı Terör Örgütü çıkıyor. Turgut Özal ve  MHP Genel Kurucusu Alparslan Türkeş'in ölümü ile ilgili Tahsin Pehlivanoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Peki Alparslan Türkeş'i FETÖ'mü öldürdü. A Haber'de yayınlanan ve dikkat çeken o röportaja haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Alparslan Türkeş'i FETÖ'mü zehirledi?

Başbuğ Alparslan Türkeş'in 20 yıla yakın korumalığını yapan Thsin Pehlivanoğlu, Türkeş'in Fettullah Gülen'i hiç sevmediğini, zamanında bazı kişilerin Gülen ile Türkeş'i görüştürmek istemesine karşı Alparslan Türkeş'in,  "salya sümük ağlayan şarlatanın biri bu, siz beni nereye götürüyorsunuz?" şeklinde cevap verdiğini söyledi. Pehlivanoğlu FETÖ lideri ile Alparslan Türkeş'in sadece bir kere yan yana geldiğini ve söz konusu görüşmenin Süleyman Demirel 'in ricasıyla olduğunuda sözlerine ekledi.

Tahsin Pehlivanoğlu'na göre  Alparslan Türkeş'in FETÖ tarafından zehirlenerek öldürüldüğünü söyledi. Pehlivanoğlu, " Başbuğ'n vefat ettiği günden itibaren benim tek kelime var. Başbuğ öldürüldü ve zehirlenerek öldürüldü" dedi. 


İddialar araştırılsın

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) 5 yıl genel başkan yardımcılığı yapan Salih Gökçe, son günlerde ortaya atılan Alparslan Türkeş'i FETÖ zehirledi iddialarının araştırılması gerektiğini ifade etti. O dönemde Almanya'da sağlık kontrollerini yaptıran Türkeş'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve Almanya'da sağ dizine yaptırdığı iğneden 2 gün sonra kalp krizi geçirerek vefat ettiğini hatırlatan Gökçe, "Türkeş’in kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Almanya’daki tahlillerin ve raporlarının ortaya çıkarılması lazım" dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.