Ankara'da 5 kamu görevlisi FETÖ'den tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanı dört kişi ile bir eski DDY çalışanı tutuklandı.

Ankara'da 5 kamu görevlisi FETÖ'den tutuklandı
23 Kasım 2016 Çarşamba 13:40

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında 5 kamu çalışanı tutuklandı. Tutuklanan kamu görevlilerinden 4'ünün eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanı, birinin ise eski DDY çalışanı olduğu öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışanlarından altı, eski Devlet Demiryolları (DDY) çalışanı bir şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren şüphelilerden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılma, 5'i ise tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimliğe çıkarılan zanlılardan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı daire başkanı ve uzmanı dört kişi ile bir eski DDY çalışanı tutuklandı. Şüphelilerden 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.