Ankara'da askeri birlikler taşınıyor - Hangi birlik nereye taşınıyor!

Ankara ve İstanbul'da bulunan askeri birliklerin taşınması işlemleri başlıyor. İlk olarak İstanbul'da taşınan zırhlı birliklerden sonra Ankara 28. Mekanize Piyade Tugayı ve Etimesgut Zırhlı Birlikler Ankara'dan taşınıyor. Peki zırhlı birlikler nereye taşınacak?Zırhlı Birlikler taşınıyor ile ilgili Detaylar haberimizde.

Ankara'da askeri birlikler taşınıyor - Hangi birlik nereye taşınıyor!
22 Ağustos 2016 Pazartesi 16:27

15 Temmuz 2916 darbe girişiminin ardından İstanbul ve Ankara'da bulunan zırhlı birliklerin taşınması  kararı alınmıştı. Öğlen saatlerinde İStanbul'da bulunan Zırlı Birliklerin taşınması işlemine başlanmıştı. Ankara'da bulunan 28. Mekanize Piyade Tugayı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığı ve Etimesgut Zırhlı Birliklerin taşınaması kararı alındı. Peki hangi komutanlık nereye taşınacak? İşte Ankara'da bulunan komutanlıkların taşınacağı illere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hangi birlik nereye taşınacak?

Ankara'da birliklerin taşıma işlemi,15 Eylül 2016 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Etimesgut'ta bulunan Zırhlı Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığının Şereflikoçhisar'a;

Ankara'daki 28. Mekanize Piyade Tugayı Çankırı'ya;

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kara Havacılık Komutanlığı Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal - 8 yıl önce
Hani Polatlı'ya taşınacaktı