Ankara'da bomba alarmı! Ankara Kızılay Akay Kavşağı'nda canlı bomba ihbarı yapılan otobüs durduruldu

Ankara'da canlı bomba paniği! Ankara Kızılay'da Akay Kavşağı'nda seyreden özel halk otobüsü canlı bomba ihbarı yapıldığı için durduruldu ve otobüsteki bütün yolcular indirildi. Peki otobüsten canlı bomba çıktı mı? Akay Kavşağı'ndaki bomba ihbarı ve Ankara'da bomba haberi ile ilgili tüm güncel gelişmeler geliyor...

Ankara'da bomba alarmı! Ankara Kızılay Akay Kavşağı'nda canlı bomba ihbarı yapılan otobüs durduruldu
30 Mart 2016 Çarşamba 15:52

 Ankara Akay Kavşağı'nda bir özel halk otobüsünde canlı bomba olduğuna yönelik ihbar yapıldı. SMS ile canlı bomba ihbarının yapılmasının ardından otobüs Akay Kavşağı bölgesinde durduruldu ve otobüsteki tüm yolcular indirildi. Halk otobüsünün bulunduğu bölgede çok sayıda emniyet mensubu gelirken olay yerine gelen bomba imha uzmanları otobüste incelemelerde bulunuyor. 

Otobüsün bulunduğu caddenin gidiş ve geliş yönü polisler tarafından trafiğe kapatıldı.

Ankara'da canlı bomba ihbarını değerlendiren polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Gelen SMS üzerine halk otobüsünün durdurulduğu belirtiliyor. 

Akay Kavşağı'ndan Bakanlıklar'dan Kızılay yönüne seyretmekte olan özel halk otobüsü tam Olgunlar Sokak girişinde polis ekipleri tarafından durduruldu.

ankara bomba panigi

Kızılay Akay Kavşağı'nda durdurulan halk otobüsünün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Akay girişinin hemen yanında olduğu biliniyor. Ayrıca bölgenin Ankara'da daha önce meydana gelen canlı bomba eylemlerine 500'er metre mesafede olduğu da belirtiliyor.

Ankara son iki ayda iki farklı canlı bomba eylemi ile sarsılmış bu sebeple terör saldırılarına karşı Ankara'da geniş çaplı güvenlik önlemleri alınmış, en işlek bölgelerin giriş ve çıkışında polis ekipleri görevlendirilmiştir.

kizilay canlı bomba ihbarı



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.