Ankara'da nüfus müdürlüklerine YGS mesaisi

Ankara Valiliği, YGS'nin yapılacağı 12 Mart Pazar günü 07.00-09.45 saatleri arasında ilçe nüfus müdürlüklerinin açık olup hizmet vereceğini duyurdu.

Ankara'da nüfus müdürlüklerine YGS mesaisi
03 Mart 2017 Cuma 15:30

Ankara Valiliği, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) yapılacağı 12 Mart Pazar günü 07.00-09.45 saatleri arasında ilçe nüfus müdürlüklerinin açık olup hizmet vereceğini duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada;

''12.03.2017 Pazar günü yapılacak olan 2017 YGS’ye katılacak adaylardan nüfus cüzdanını / T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyenler için Geçici Kimlik Belgesi düzenlemek üzere ilimiz Altındağ, Beypazarı, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Polatlı, Sincan, Şereflikoçhisar ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlükleri, belirtilen tarihte 07.00 - 09.45 saatleri arasında açık tutulacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.